Maci formájú zabkeksz, ami tuti a gyerekek kedvence lesz!

Drága Életédesítők!

Mára egy olyan recepttel készültem Nektek ami nagy kedvencem. Szuper egészséges alapanyagokból készült mazsolás - pekándiós zabkeksz. Rövid idő alatt elkészül, hihetetlenül tápláló és nagyon finom!

Most megpróbáltam olyan köntösbe bújtatni, hogy a gyerekek is ezt rágcsálják a bolti túlcukrozott kekszek helyett! Ilyen mackó formában tuti imádni fogják! :)

Recept: 4 egész banán
             1 1/2 bögre kis szemű zab
             1/2 bögre mazsola (kihagyható, vagy lecserélhető)
             1/2 bögre darabolt pekándió
             pici fahéj (ízlés szerint)

A banánokat nyomkodd jól össze, majd az össze többi hozzávalóval keverd homogénné. A videó segítségével készíts belőle kis mackó formákat, majd süsd 200 fokon 15 percig!

Több napig eltárolható, így minden reggeled energikusan kezdődhet!

Csatlakozz hozzám facebook-on is : https://www.facebook.com/eletedesito/

Legyél te is #életédesítő

A bejegyzés trackback címe:

https://szaboeszti.blog.hu/api/trackback/id/tr213705896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szabó Eszti - Életédesítő

Szenvedélyesen imádok sütni, bármilyen desszerttel le lehet venni a lábamról. :) Az én életédesítő blogomon az édes "bűnös" élvezetek kiegészülnek az általam követett egészséges életmódba beilleszthető desszertekkel. Hiszek abban, hogy úgy, mint mindenhol, a sütik terén is a kiegyensúlyozottság vezet az egészséghez és a boldogsághoz! :)

Kövess engem a Facebookon is!

süti beállítások módosítása