Immunerősítő reggeli turmix

Drága Életédesítők!

A munkám végett, ahol nap mint nap 28 édes kedves gyerkőc vesz körül, folyamatosan ki vagyok téve valamilyen betegségnek, fertőzésnek. Mindenféle módon próbálom megelőzni ezeket a vírusokat, bacikat. Az egyik jól bevált és gyakran használt fegyvereim a kedvenc vitamin turmixaim, amik közül most egyet megosztok Veletek is! Amióta megérkezett hozzám a Sencor csodagépem, a turmix készítés gyorsabb mint valaha :)

img_8984.JPG 

Remélem Nektek is be fog válni, ez a jó kis immunerősítő koktél:) A receptet a videóban megtaláljátok! 

 Legyél te is #életédesítő

A bejegyzés trackback címe:

https://szaboeszti.blog.hu/api/trackback/id/tr8113712544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szabó Eszti - Életédesítő

Szenvedélyesen imádok sütni, bármilyen desszerttel le lehet venni a lábamról. :) Az én életédesítő blogomon az édes "bűnös" élvezetek kiegészülnek az általam követett egészséges életmódba beilleszthető desszertekkel. Hiszek abban, hogy úgy, mint mindenhol, a sütik terén is a kiegyensúlyozottság vezet az egészséghez és a boldogsághoz! :)

Kövess engem a Facebookon is!

süti beállítások módosítása